Otur, oflyt och panik...

Genom sms imorse så har Chris bokat ett flyg till Darwin idag. Mår sådär pga den här missen. Notan blev runt 3500 kronor, och jag måste känna efter lite...

Hmm...

Mmm...

Nja, inte än.

Jo vänta lite....snart....och... DÄR! så sprack budgeten för den här månaden också.

Vad göra? Ligger inte på golvet och vevar med armen samt skriker yes direkt...

Det blev en liten historia av mitt mycket irrationella beteende kan man väl säga. Tror jag har riktig usel aura omkring mig eller något. Varför fan missade jag det där tåget för?

Ok ok, jag ska berätta lite om hur jag flippa igår. Vart börjar jag förklara den sugigaste resdagen hittills? Innan jag ens vaknar upp såklart.

Jag hade världens mardröm om där alla mina reseplaner går åt fan, jag springer omkring i öknen svettig och förvirrad och vaknar innan klockan ringer med en konstig känsla i magen. Jag behövde tvätta så jag gick ner för att slänga in en kasse.

När jag kom upp så ser jag att hela min rygg ömsar skinn. Det ser skitäckligt ut. "Jaha, ja ja det kunde varit värre." tänker jag och tar en dusch.

Checkar ut ifrån Melankas hostel, går ner på stan för att posta lite grejer och gå till banken. På vägen ner hör jag någon säga att det är fredag idag till någon annan. "Fredag? Varför känns ordet fredag så konstigt för?"

Efter att jag gjort mina ärenden så börjar jag bläddra i mina reseplaner. Efter att ha dubbel,trippel och frippelkollat när tåget gick så började jag andas lite tyngre.

- Torsdag?
- ...
- ...
- Fan...
- Ska jag få panik eller svimma?

Jag fick en ren panikattack och började ta mig till tågstationen (vet inte varför faktiskt). Jag hade fått en vägbeskrivning av dom på hostelet, efter att ha vandrat med en ryggsäck i 40 graders värme i över en timme, så börjar jag förstå att jag nog måste gått fel.

Jag frågade en man inne på ett litet fik efter vägen, givetvis så börjar han skratta åt mig. Efter att han skrattat åt mig, som står hur sur som helst och totalt genomsvettig, börjar han veva med armarna. Han vevar med armarna åt det hållet jag kom ifrån...

Jag börjar titta på klockan och tänker att jag ringer Chris. Men... inga pengar på mobilen. Det är svindyrt att ringa i det här landet, fattar inte varför. Jag kommer tillbaka till hostelet, får tag i Chris och han säger att någon annan ska ringa mig inom 30 min för att styra up läget lite.

Givetvis så ringer ingen...

Nu flippar jag totalt, jag kollar in flygbijetter men det är så tätt inpå jag vill flyga så allt skiter sig.

Ingen som ringer mig...

Tillslut får jag ett sms av Chris som beklagar sig för att ingen ringde. Dom hade det lite stressigt...

"Ok, hur fan tar jag mig till Darwin?" tänker jag. Det går en buss dit, den går klockan 07.30 pm, och skulle fått mig till Darwin efter 23 timmar.

Jag ringer till Greyhound buses, givetvis så är det stängt. Jag försökte faktiskt muta mig på bussen med 200 dollar men det gick inte. ärligt folk, vad ska man säga?

I mitt schema så missar jag idag min krokodilsafari som redan är betald. Jag kommer iallafall hinna med Kakadu National Park utfykten.

Igårkväll så var det inte alls roligt. Fan allting är betalt och jag bara missar hela skiten...

Inne på mitt rum så satt en tysk, han började fråga mig en massa saker. Han ville prata, jag ville försvinna. Vi pratade lite och jag hängde med till hans kompis rum. Dom var trevliga ändå och jag försökte att inte tänka på min situation.

Vi såg på två filmer ihop, en med Dolph Lundgren och Enter the Dragon med Bruce Lee.

Vetifan hur jag blev så konstig igår men när jag gick och lade mig mådde jag fysiskt dåligt, jag vaknade lite senare, jag gick till toaletten och spydde. Jag fick ännu mera panik och började fundera på vad jag skulle göra. Det var inte roligt alls inatt, jag kunde inte sova en blund.

Nu kommer jag att tillslut komma till Darwin, men fan vad jobbigt det kändes igår. Problemet kanske inte var så allvarligt men fasen vad sådant kan ställa till i huvudet ändå.


Kommentarer
Postat av: jennie

usch din stackare, men det ordnar nog upp sig ska du se!

2008-01-19 @ 09:52:01
URL: http://jenniemeier.blogg.se
Postat av: bosse och mamma

Hej
Vi har kollat din blogg. Bosse hälsar att du tagit jättevackra bilder. Vi tittade och lyssnade på nationalhymnen Matilda ocskå. Kul. Hoppas allt ordnar sig med den fortsatta resan. Kramis

2008-01-20 @ 21:27:43
Postat av: Martin

Matilda ja... Haha, det är kultur det! =)

2008-01-21 @ 23:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!