Varvar ner.

Jobbar på mina videoblogg avsnitt för fullt just nu. Detta kommer synas här inom sin tid. Stämningen ombord är väldigt bra, visade några av mina klipp för folk ombord. Lyckades locka till skratt som fick mig att le. 

Har också ägnat tid åt att diskutera med den person som varit ombord längst. Jag tycker det är intressant att se vad dessa människor har kommit fram till under en längre turn. Speciellt i denna trad där vi har så korta hamnuppehåll.

Försöker maximera min tid åt konstruktiva saker, har så mycket kreativitet i kroppen så det känns olustigt att gå på vakten igen. Givetvis hade jag detta under min tid hemma också, men värdet av gott umgänge är en investering i ditt välbefinnade ombord. Ett välbefinnande jag tycker är lite svårare att finna nu när jag också ifrågasätter ifall jag verkligen ska fortsätta med detta.

Det är otroligt egentligen hur du faktiskt fullt ut kan bygga hela din tillvaro på endast minnen. Någonting jag ständigt påminner mig om när jag är hemma och skapar den sinnestillvaro jag kommer ha ombord.


Mina fina vilda kameler!

Kommentarer
Postat av: NADIA

Grr! haha! ^^

2008-07-18 @ 21:41:46
URL: http://zoegaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!