Mensvärk har nu en extra synonym.Mensvärk, en smärta vi män aldrig riktigt kommer förstå.

Pungsnärt, en smärta ni kvinnor aldrig riktigt kommer förstå.


Idag är en historisk dag, för idag. Gör jag dessa två till synonymer. Allt för att främja jämställdheten och öka förståelsen i jobbiga diskussioner som:

- Nej älskling, jag vill inte ikväll. Jag har så... "ont i magen."

Eller när hon upptäcker att han strulat med en annan och hon ba klackar in kulorna rätt upp i magen. Och sedan när hon nu står och skriker och undrar varför han är ett sånt svin, så har han mage att inte svara. Han bara ligger där och tuggar fradga, vilken nonchalans och ganska jobbig diskussion liksom.

Detta är nu uppklarat för orden pungsnärt och mensvärk är från och med idag, synonymer. Så låt ödmjukheten börja regna över våra förhållanden igen!

Detta inlägg är nu riktat emot män. Detta kommer ni tacka mig för. Jag lovar...

En gång gav faktiskt en kvinna mig ett tips för hur man lindrar smärtan av en pungsnärt. Så ni män som läser detta kan pröva direkt tycker ja.

Börja med att lyfta upp Marsipandolken och snärta till utav bara helvete. Snärta med alla fingrarna så att pek och lillfingret precis kommer utanför hela arean av kulorna. Ja... ni läste rätt. Ni ska träffa båda kulorna samtidigt. Ta gärna hjälp av en kompis för att öka effekten av denna lärdom.

Nu kommer det magiska. När ni känner att den där dova smärtan börjar byggas upp långt inne bakom testiklarna. Det är liksom inte i magen, det är inte pungen. Det bara... gör så jävla ont.

Känner du det? Inte? Vänta några sekunder till... det kommer.

Snart börjar benen vika sig, hela kroppen själver av smärta. Ni sitter på knä och önskar så djupt att det finns ett botemedel mot denna extrema smärta. Denna tortyr som bara växer nerifrån och upp till halsen. Ni börjar spontanhulka lite bakom krukväxten pga smärta.

Alla män vet vad detta är för något. Om flera män sitter i rummet, då förvandlas allas ansikten till det att dom suger på en hel fucking citron efter att precis svept tre sexor Tequila.

Ja, ser ni en man läsa denna text så är hans ansikte säkert helt förvrängt just nu. Mitt är det. För jag minns senast jag var tvungen visa (live!) att mitt tips faktiskt fungerar.

Tipset är att ställa sig på en matta, barfota eller med strumpor på. Sedan hoppa lite halvt och landa på hälarna. Faktiskt, det funkar.

Prova väl...

Simpelt va? Så låt nu någon snärta till,.Ba lyft upp hela centerpartiet och sikta in med hela handen. Sen snärta allt vad du har, ta i för kung och fosterland. Det gör inget... du kan ju landa på hälarna.

Tyvärr har jag inget tips för kvinnor. Ni kan la pröva med att hejdlöst landa på pattarna eller nåt. Maila mig om hur det kändes isåfall. Och glöm inte filma det först... Sen ge mig filmen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är inte riktigt klok ju!

För fanken, svepa tre sexor Tequila och till den salt och citron är inte smärta!

Det är så njutbart så det går inte att beskriva i bara ett stön, man måste grimasera också. Den grimasen är bara ett uttryck för maximal njutning!

För bövelen, sluta att blanda ihop mensvärk med Tequila, den ädla drycken.

Mer öl åt folket!

2008-06-12 @ 00:43:05
Postat av: Smygtittaren

Va fanken har du blivit nobbad?

Strular du omkring med fler brudar samtidigt och gör det i den sängen där du är inhyst i? Då skall det smärta och du skall bara stå på knä och kippa efter luften.

Vik dig dubbel tre gånger för tjyvingen!

Jag hade tre brudar samtidigt i Halmstad en gång i tiden, på Tre Hjärtan. Men det gjorde inte ont. Det var som att vara i himmelriket på ljuva dunfyllda moln. Och du får en pungare så du viker dig.

Rättning i ledet!

Jag håller allt kollen på dig ibland.

2008-06-12 @ 00:51:35
Postat av: Daniel

Nu kan jag allt on pungsnärt... Nästan så man inte tappar aptiten ;o)

2008-06-12 @ 04:48:30
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Martin

Mer kunskap åt folket!

2008-06-12 @ 11:47:45
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Ralf

Vadå ... det funkade. grymt

2008-06-12 @ 15:54:55
Postat av: Martin

GAAAAAAHAHHAHAHAHA, Ralf den var klockren!

2008-06-12 @ 16:36:36
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: MaDeLiÑo

Hahahaha, finurlig som vanligt... Men tvivlar på att jag vill daska pattarna i golvet men kanske för din skull =)

2008-06-12 @ 18:56:51
URL: http://madelino.blogg.se/
Postat av: Ralf

All ny kunskap måste man ju testa o utvärdera. Svårt bara att hitta något som vill daska. Så för MaDeLino det är bara att daska pattarna... det funkar

2008-06-13 @ 10:55:58
Postat av: Martin

Du får spontandaska till någon på stan. Sen ba skrika, HOPPA OCH LANDA PÅ HÄLARNA samtidigt som du lubbar järnet in på HM.

2008-06-13 @ 17:59:35
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Nyfiken

Ha ha ha, Martin, du är så kul! Fortsätt så!

2008-06-17 @ 11:43:15
Postat av: Martin

Tack nyfiken där.

2008-06-25 @ 00:45:36
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!