Resan snart slut, arbetet kan börja.

Ok, nu är min resa snart slut. Ska spendera fyra dagar i Christchurch för att fundera och börja arbeta, det är nu det drar igång. Det är ingen hemlighet, jag har sagt det förut, jag vill arbeta med humor.

Då är det la bara att sätta igång. Pengar för att arbeta? Jag har redan ett jobb jag får pengar av, vem vill ha två jobb?

Om man vill bli bra på någonting så krävs det övning, det säger sig självt givetvis, tror nog att många siktar sig in på slutet av sin vision och glömmer bort arbetet för att komma dit.

Jag har sett slutet givetvis, jag ser också arbetet, jag kommer börja ta små små steg emot det. Om målet aldrig nås så kommer strävan emot det aldrig sluta, jag anser att det är en av dom viktigaste läxorna i livet. Om man inte uppskattar strävan - arbetet för att nå sitt mål - då finns det inte en chans att du kommer komma dit heller.

Eller som en sjöman en gång sa till mig, "man måste hitta sin grej". Det ligger mer än vad man tror i dom orden, ska skriva om det på den andra bloggen någon dag.

Kan också ge ett boktips, har precis läst ut Daniel Golemans, Social Intelligense. Den finns också på svenska, den är riktigt skön.

Så jag hoppas ni gillar vad jag kommer att erbjuda, har ingen filmkamera än, ska börja kolla in en direkt. Den 9 mars åker jag hem, då kommer klippen börja ploppa upp.

Måste lägga in ett citat jag fick ifrån min bror på ett mail, helt klockrent.

"Every human being on this earth is born with a tragedy, and it isn't original sin. He's born with the tragedy that he has to grow up. That he has to leave the nest, the security, and go out to do battle. He has to lose everything that is lovely and fight for a new loveliness of his own making, and it's a tragedy. A lot of people don't have the courage to do it."

Kommentarer
Postat av: Berndt

WOW
GO FOR IT!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!.

2008-03-05 @ 02:49:56
Postat av: Martin

Shoo!

Tackar för ditt stöd Berndt, det kommer bli grymt.

2008-03-05 @ 08:51:05
URL: http://cmj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!