Photoshop, det har släppt lite.

Mitt klickande har givit resultat. Jag kan nu göra öppnade munnar och rörande armar som bilder. Det tog lite tid, men nu går det rätt smidigt. Så imorgon kan jag börja lägga på röster och fortsätta göra klipp.

Det går framåt iallafall, sakta sakta tar jag mig mot mitt mål. Räknar inte att det ska ta en vecka direkt. Om jag fortsätter syssla med humor någon eller några timmar om dagen i kanske... tre, fyra år till. Då kanske man kan visa något som de flesta skrattar åt.


image840
Hannah ifrån England, en helt otrolig person som inspirerade mig på många vis!

Kommentarer
Postat av: Psyk

Vi kan gå en kurs tillsammans när du kommer hem. Jag behöver också lära mig, men orkar inte riktigt och sitter med tre olika program och copyar och pastar saker. Fördärvligt egentligen. Men så är det med lättjan, sötnös.

2008-05-19 @ 16:40:23
URL: http://psykbrytet.blogg.se
Postat av: Psyk

Kan du inte göra din blogg lite mer stereotyp förresten? Bildligt talat. Jag vill se ankare och sjömanskostymer. Stjärtgossar och sånt. Posera mera och ge oss lite mer sjöporr. Asså.

2008-05-19 @ 16:45:30
URL: http://psykbrytet.blogg.se
Postat av: Psyk

Ja nu är jag så där tjatig igen Martin men jag kom på en till grej. Tatueringar? Har du några? Bildbevis? Jag funderar på att skaffa en. Jag kan skicka en bild på min arm till dig, så kan du röva loss med Photoshop och bli min expertkonsult. (Tänker mig att eftersom det inte var så populärt med kalsonger+piller, är det kanske mer lämpligt att sända dig kort på min arm, menar jag)

Kram, din dummer :)

2008-05-19 @ 16:59:58
URL: http://psykbrytet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!