Filmklipp: Full Moon Party på Ko Pha Ngan

Vi hade så fruktansvärt lite råmaterial pågrund av regnet. Det krävdes lite tankearbete för att klistra ihop det tillslut. Åkte en kväll in till våra vänner från stockholm för att få filmklippet med eldhopprepet. Köpte en reklam DVD på stan för att få några bilder med sol i sig. Sen hade vi flyt med fint väder vid matmarknaden.

Har länge velat använda låten på slutet till något. Att det blev till en ravefest på stranden var ganska otippat. Men känslan blev rätt schysst ändå. Det är Melpo Mene med Hello Benjamin. Tack Jocke för den låten.Dubbelklickar man på youtube skärmen så kan man välja att se den i hög kvalité.


Klicka här för att komma till Mitt Klipp.


Gillar du klippet. Då klickar du på bilden här sen siffran. Pusha.se är en bra sida faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hepp! Grymt schysst blogg och sköna klipp. Blev inspirerad! Ska själv till Thailand med min flickvän två veckor över jul, och ha det allmänt trevligt. Hoppas på mycket sol och lite regn. Funderar också på att gå dykkurs på Koh Tao. Den där fisken var ju helt insane! Shit vilken adrenalinkick det måste ha varit. Ni borde sammanställa en liten lista över vad som är bra att tänka på och vilka misstag man bör undvika, grundad på all vishet ni vunnit fram tills nu :)

2008-11-19 @ 12:29:34
URL: http://mikael.webblogg.se/
Postat av: Martin

En lista ja. Får ta och brainstorma på den. Vanligaste frågan brukar ju vara pengar all the way.Hur mycket gör man av med på en dag?Ska komma med lite tips där. Annars känner vi båda att så fort man träffar någon här nere blir du översköljd av tips. Här nere är det svårt att ta in sådan information.Enklare hemma via internet såklart. We fix a list soon.

2008-11-19 @ 13:50:59
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Missbildad Unge

Fan vilka sköna klipp ni gör, ni är så ärliga, jämfört med tv4as skit grejer. roligare att titta på er!

2008-11-19 @ 14:05:45
URL: http://whitey.blogg.se/
Postat av: Martin

TACK!!! Fan va gött o höra. Den kommentaren har jag väntat på! Bättre än TV... Mmm...

2008-11-19 @ 15:13:07
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: maya

Detta klippet gillade jag väldigt mycket=) Ni borde ha något "eget" reseprogram.....=)

2008-11-19 @ 15:55:35
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Anton

faan va gött det såg ut på full-moon. Är det någon av er som vågade på hopprepet? Såg en del riktigt fula sår efter sådanna äventyr! Träffade också på en kille från australien som hade varit inne och hoppat, repet fastnade på en tjej som brände bort allt hår på ena sidan.. Helt sick.. - Is it bad is it bad? - No, no just a scratch.. hahahaHade gött uppåt i landet och lycka till med raftingen!

2008-11-19 @ 17:22:22
Postat av: Martin

Full Moon var helt sjukt. Vi ska tillbaka har vi sagt. Då ska vi filma ännu mera. Ser fram emot raftingen som fasen.Måste bara köpa en vattentät kamera till. Vill så gärna filma det.

2008-11-19 @ 18:29:08
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Martin

Maya... jag har arbetat för att få olika platser att vilja att vi skulle göra ett reseprogram i deras namn.Tråkigt nog nappade det inte riktigt.Min filosofi ska ändå fungera. Det är bara att fortsätta göra klipp. Fortsätta slipa. Måste bli bättre.Själv tänker jag i år. Om fem år av fortsatt arbete i denna takt kanske någonting större sker. Innan dess...Bara att ha roligt!

2008-11-19 @ 18:34:56
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Martin

Blev inget hopprep denna gång. Men vi har lovat varandra att nästa gång ska vi köra hårt på alla eldgrejer!Klockren kommentar Anton!

2008-11-19 @ 18:36:50
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: sofia

Vilken mysig blogg! man längtar ju minst sagt lite bort när man ser alla videos i värmen!

2008-11-19 @ 23:20:31
URL: http://skl.blogg.se/
Postat av: berndt

Med tanke på hopprepet Var det nån som bjöd på stekta nötter.

Det hela var toppen ql vi skrattade i kapp!

Va bra att ni inte har regnat bort.

2008-11-20 @ 02:43:54
Postat av: Martin

Sofia. Tackar tackar.

2008-11-20 @ 04:33:06
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Martin

Tjena Berndt!Endel brände ju sig något fruktansvärt. Efteråt när man tänker efter är det ju helt sjukt. Men på plats verkar allting så normalt det bara kan bli.Sen vet jag att svordomarna löser av varandra. Vi arbetar på det. En ful ovana.

2008-11-20 @ 04:36:15
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Tomas

Nice! Riktigt bra klipp igen, vilket slit...

På semester och/men filmregissör samtidigt.

Ja vicken skön låt! (Melpo..) hade inte hört den förut, men den skapar en mysko skön stämning, kanon! Å slutscenen... hahaha, sjukt..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!