Balis enda naturliga råvara. Sarongen.

Ja då var man på Bali. 2007 så drog ön in 7,1 billion dollars på turismen. I östra Indonesien så fylls gatorna med affärer som säljer saker som passar en fiskare, snickare och killen som känner för att måla om huset kanske.

Här finns restauranger, gallerier, träsniderier och saronger. Köpte en tavla igår tillexempel. Glömde ta kort på skiten innan den blev förpackad bara. Bild på en jättesköldpadda på en jättestor canvasduk.

Glömde jag säga att det finns taxichaufförer här också:

- Fuckin hate them...

Meningen som ekar runtom i gatorna.

Klagar inte för mycket. Hittills har det varit najs.


Innan jag köpt ytterligare en minneskortläsare till SD kortet på digikameran så blir det gamla pics. Uppe i fyra stycken kortläsare nu. Fattar inte det där.

Kommentarer
Postat av: Hrm.

Fyra stycken kortläsare? Klart symptom på att du är drabbad av det så kallade Japan-viruset. Inte bara vanlig turist, Japan-turist.

2009-04-08 @ 17:34:06
Postat av: mamma(n)

Hej

Tycker penisapan var underbar, men nej missförstå rätt, är inte alla skogens djur skyddsvärda? Vi borde bojkotta palmolja men äter det sannolikt varje dag... Sanslöst. Titta på etiketten. Storebror säger att ju kortare ingredienslista desto bättre. Låter enkelt. Gör det. Kolla! Glad Påsk.

2009-04-08 @ 17:57:29
Postat av: Frans

Tjena Martin!

Grymt skoj att läsa om din resa, vi var ju i Malaysia/Borneo samtidigt som dig för en tid sedan. Kikade in i din blogg under den tiden då vi var på plats o såg att även du fick uppleva beskrivningen för anvädning av svenskt snus samt rollercastern i köpcentret. Vi var lite sugna på att ta berget också men sket i det, verkar som att vi gjorde rätt val kanske ;)Du får ha det för jävla gött, återigen grymt sköj att följa din o nils resande./Frans med vänner (lille grabben från Laos, vang vieng)

Postat av: Nils

En ratt skon grej ar att om man soker pa ordet komododrakar pa bildfliken pa google.se dyker ditt sota ansikte med munkavle upp! Som Ali-G hade sagt Restekpa!

2009-04-09 @ 16:21:38
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: The Nils Again..

http://images.google.se/images?hl=sv&q=komododrakar&btnG=S%C3%B6k+bilder&gbv=2&aq=f&oq=

2009-04-09 @ 16:27:00
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Berndt

Let the Good Friday be a good friday

2009-04-11 @ 02:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!