Såg en apa bli våldtagen...

Resan ledde vidare mot Sabah som är den norra delen av Borneo. Det är lite av en tragisk plätt på jorden faktiskt. Trodde att vi skulle mötas av djupa djungler och vilda djur men fick första parkett till arenan där människans behov efter fett kom före miljö.

Palmolja heter det, and shitloads of it. Malaysia är världens näststörsta leverantör efter Indonesien och nästa gång du lyfter upp en matvara, typ vilken som helst, kolla i ingredienserna och leta upp en liten sak som jämnar hela länder med marken.


Timme efter timme efter timme och så långt ögat kunde nå så... palmolja, palmolja, palmolja, fontänspy, palmolja, palmolja, palmojla...

Kolla i kommentarerna efter mer info om detta träd. Det finns en konspirationsteoretiker som läser denna blogg som jag med all säkerhet på två sek hittar all the bad facts om palmolja. Jag vill istället rikta fokus mot någonting annat. När nu Malaysia bestämt sig för att offra hela Sabah och odla olja så försvinner ju regnskogen. Och i denna regnskog bor någonting som människor världen över älskar och bedårar.

Orangutangen. Apan som är så lik homo sapiens att det är skrämmande. Den är söt, människolik och utrotningshotad. Vi åkte till ett litet orphanage på östra Sabah där människor gör allt för att rädda detta djur. Faktum är att man är tvungen att betala stora summor för att ens få arbeta som volontär här. Man blir rörd över att höra detta enorma engagemang när man kliver in i deras informationshus. Folk adopterar apor från höger och vänster. Precis alla pengar man slösar går till apans bästa.

Man kunde också få se apan äta bananer. Live.Det ni. Nästan som att gå in på ett dagis och kasta runt lite godis. Survival of the fittest går till nya nivåer.Synd bara att det här var också med på stället. Hard core är väl lite fel uttryck. Tyvärr.

Alla stod lite otåligt och väntade på apan. Ingen hade några förväntningar alls. Vi kanske inte ens skulle få se den. "Se där, nu kommer den!" utropades och sannerligen så kom apan. Skogens man.Kolla va? Värsta... Vilken syn, vilken herre! Synd bara att apan började våldta en annan apa på plattformen. Det mumlades att det är ju endast naturligt men känslan var obehaglig just för att vi kunde läsa av känslorna i honans fejs. Han tog sin tid också. Klocka killen på över 30 min och fyra olika positioner. Stabilt men utan kådis. Tre av fem sockerrör.Ja... och sonen tittar på. Vad härligt. Vilken idyll.

Lägger in bilden alla vill se istället.


Så ska det se ut! Glada och lite knäppa, inte våldtäktsbenägna...

Vill nu ta upp det jag tycker är ännu mera intressant i det hela. Regnskogen försvinner på Borneo och hela jävla världen rycker in som en biträdande moder Theresa till våldtäktsapan. Det jag upptäcke är att det finns faktiskt fler djur som håller på att dö ut pga palmoljan. En annan monkey som också trånar efter lite löv. Nämligen the Probiscus monkey.

Någon som hört talas om den? Ingen? Kanske inte så konstigt för det finns bara en enda anledning till varför vi fullständigt skiter i den. Den är ful helt enkelt.


Ful, ful, ful, ful, ful är det enda jag tänker på.

Hur fungerar evolutionen egentligen? Finns det en gud? Det är frågor jag måste ställa då jag ser en stor penis i ansiktet på detta ehh, djur? Och faktum är att detta lilla eiffeltorn också representerar könsmogenhet för kraken. Hittar vi några orphanage för detta djur? Ser vi människor resa jorden runt för att frivilligt sopa undan avföring efter detta missfoster?

Nej. Vem vill se detta fula djur varje dag? Den känns lika onödig som myggor.

Jag frågade faktiskt en volontär som hjälpte orangutanger om hon skulle kunna hålla i en sån här:

- Ehh, I dont think so.
- Is it because it has a penis in its face?
- What?
- You can say it. Its ugly. Mankind just gonna let it die because its nicknamed cockface.
- Its not what I said.
- But its what you thought...
- ... -- volontären ser tyst ner mot marken. Hon tycker den är för ful helt enkelt.--

Själv tycker jag den är ful som stryk och skulle lätt mobba den ifall jag var orangutang. Hade jag själv vaknat upp med en penis i ansiktet. Ja... herregud. Vilken mardröm. Jag hade låtit andra mobba mig.

Kommentarer jag skulle droppat ifall jag var orangutang i samma djungel som cockface:

"Går det för dig när du nyser?"

Apan pillar sig på näsan.

"Du där går gränsen... onanera offentligt. Get a room, geez."

"När du får stånd, står båda två?"

"Alltså... ehh hehe, vet inte hur jag ska säga det här men. Du har en snopp i ansiktet."

"Hur har du sex egentligen? Jag ba glor och glor men fattar inte."

Har i alla fall kastat lite ljus på detta, "djur". Det är säkert inte sista gången jag gör det heller. Ska mobba den här så länge jag lever. Och nej. Jag kan inte gå över gränsen, den är bara för ful. Cockface. Hehe...

Har ju annars den mest kompletta synonymlistan på smeknamnet till detta. Klicka här.

Kommentarer
Postat av: *host*

Två sekunder?And GO!DONE!

Postat av: Åsa

Håller absolut med, kukar är inte vackra;) Men detta djur är sååå sött och sätter även en ny prägel på ordet kukhuvud:) Love it! Och jag skulle lätt föredra den framför orangutangen. Titta på ögonen, om man nu lyckas fokusera på annat än den stora kuken som hänger där, ögonen är så kloka. Som kvinna måste jag erkänna att det var med stor ansträngning jag lyckades se förbi kuken och istället se skönheten..

2009-04-09 @ 13:04:21
Postat av: Frasse

apan med kuken heter näsapa på svenska. Kukapa kanske inte duger för salongerna? Men skulle det inte varit smartare att ge den ett namn som inte har med "det-där-den-har-i-fejset" att göra? Men det blir inte lätt att hitta på ett namn. För lägre panna och fetare mage har man ju heller inte sett. Probiscus betyder typ proffs/proffsig. Så proffsapa kanske vore nåt.

2009-04-09 @ 17:17:03
URL: http://www.readspeaker.com
Postat av: Frasse (igen)

Kom på att jag såg lite ape-porn på en djurpark en gång. Det var en schimpans som satte på en hona och juckade på som en kanin. Men honan låg på mage och käkade lite förstrött på ett äpple. När hanen slog av på takten vände sig honan bak och daskade till honom. Så nånting verkade det betyda iallafall. :-) Lite småjobbigt för småbarnsföräldrarna runt om att förklara för barnen vad som utspelade sig framför dem. lol

2009-04-09 @ 17:20:38
Postat av: Anonym

Värdelöst inlägg och extremt töntigt av dig att "mobba" en apa? Antar att du bara skriver som du gör just för att få reaktioner och kommentarer, men det är ändå väldigt töntigt.p.s skulle inte kalla detta för en "humorblogg".

2010-01-12 @ 22:44:13
Postat av: loren

vilken ofattbart vidrig människa du är!

2010-05-15 @ 03:02:07
Postat av: Anonym

bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra ;)

2010-05-20 @ 22:07:26
Postat av: din mamma

DU SKA HEM NU!!!!! gubben / mamma

2010-05-20 @ 22:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!