Piercing on Hindu style

Vi lyckades hitta ett litet rum i Penang ganska snabbt vid ankomst. Åt lite mat och ville se varför flera hundratusen hinduer har tagit sig hit. Givetvis för att trycka in nålar i sig själva... nice.

Ganska snart då vi kom dit så blev Sarah sjuk. Sitter just nu på rummet. Lyckades snappa upp en slö liten internet uppkoppling med datorn. Är lite orolig ändå för hon har väldigt hög feber. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är mitt i natten också.

Har försökt badda med kallt vatten o så. Blir väl kanske ett sjukhusbesök imorgon.

I alla fall så lyckades vi få några kort på festivalen. Klarar inte av att se sånt här faktiskt. Gick omkring med rysningar i kroppen hela tiden. Ibland stannade dom till för oss få västerlänningar där så vi kunde få lite kort på dom.Jag gjorde tummen upp tecknet emot honom efter kortet. Han gjorde sådär tecknet tillbaka...

Kommentarer
Postat av: Syster Mona

Hejsan

Det är bra att du håller tempen nere med att badda kallt. Har du bamyl (acetylsalicylsyra )eller alvedon ( paracetamol ) så kan du ge henne det.Läs på asken. Vädra och ha bara lakan på henne så sänks tempen. Drick ! Viktigt med vätska . Men OBS men EJ alkohol. Buljong är bra. Ananas och citrusfrukter är bra .

2009-02-09 @ 01:06:05
Postat av: Martin

Tack för tipset. Hon mår bättre idag. Har köpt en termometer och tempen har gått ner. Blir en innesittardag idag.Kommer nog redigera ihop ett klipp till.Shoo!

2009-02-09 @ 07:53:52
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!