Utkik på fartyg.

En gång så gick kikaren sönder på bryggan. Då fick jag klättra upp i förmasten, sedan peka ut vart fartygen befann sig och tillslut rapportera in det till bryggan.

Ibland är det hårt att vara sjöman.

Och kallt...

Kommentarer
Postat av: maya

låter lite som titanic....:S hoppas att du har bra ögon!Sv: jupp, du får kolla upp det men annars kommer jag ju in ändå:D det e ju chalmers studentbar vi snackar om:D

2009-10-25 @ 21:26:21
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Madelen

Hej!Grym resblogg! jag hittade eran lilla film om när ni var i Asien, del 8, sjukt rolig! men jag har en liten undran om den låten som spelas de 17 första sekunderna i den... vilken låt är det?Vore tacksam för svar!/madelen

2009-10-26 @ 15:02:47
Postat av: maya

hehe martin, du vet..jag är ganska van att umgås med 50 killar/män samtidigt:P hmm tänk inte på något annat snuskigt nu* nej men jag tar nog med mig några vänner...tänker inte sitta där och asgarva själv...sjukt pinsamt, kan inte garantera att jag får med mig mina tjejkompisar...kan ju alltid försöka.

2009-10-26 @ 15:48:14
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Martin

Madelen - Ja du... det är någon låt med ceasars palace vet jag. Brukar ha sånt förbannat flyt med musik ibland, och endast ta det som kommer upp på shuffle lite snabbt.Nils vet. Är du här Nils?

2009-10-26 @ 21:56:24
URL: http://cmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!