Lösningen på ett lyckligt liv.

Snackade med polarn på telefon, killen har lösningen på varför människor blir deprimerade och är i full gång med att sätta sytemet i praktik.

- Du vet förra helgen då jag var lite nere och allmänt grinig?
- Ja, det var la nåt som hänt eller?
- Ja, jag trodde det också ett tag men så är det inte vettu.
- Okej?
- Jo, jag hade bränt för mycket endorfiner i veckan. Så redan på torsdagen var dom slut och då var jag grinig till helgen.

Så här är det nu. Endorfinerna i våran kropp lagras när man har tråkigt, sen så plockar man lite av det här "gladlagret" i form av extra skratt och leenden när man har det trevligt igen. Min vän har precis listat ut det här och är nu jävligt försiktig med att ha för roligt i veckan, så att man inte kan njuta till helgen.

Det ni.

- Japp, så nu i veckan ska jag fika med två olika roliga personer onsdag torsdag. Där kommer jag ha det jädrans trevligt såklart.
- Okej, ja det är ju inget fel med det, eller?
- Nej nej, inte alls!! Det kommer bli asnajs. Men man måste ju tänka på endorfinerna vettu, så jag har bokat in tvättstugan till på fredag. Man måste ha tråkigt också. Så man har roligt på lördagen sen!!
- Ja jo, tvätta är la sådär.

- Förräns man tvättat klart!! Då njuter man lite av att man just tvättat klart, så då har jag redan tänkt i förväg och ska stöka till det så in i helvete i köket, så jag måste diska precis när tvätten är klar.

Men då kanske middagen står och väntar lite på lut, då har jag skrivit ut deppiga bilder på fattiga människor runtomkring i världen. Så när jag sitter och äter middag ska jag titta på dom här fruktansvärda bilderna, må så jävla dåligt för att jag har mat framför mig och samtidigt bygga endorfiner. Win Win!!

- Du äter väl äcklig mat då också?
- Rutten.
- Sen efter maten då? Då är du mätt och belåten ju?
- Då har jag en riktigt deppig playlist på spotify, samtidigt som jag föranmält mig till olika telefonförsäljare att ringa mig just då. Så jag kommer jag på löpande band få jobbiga samtal från idioter som ska sälja aloe vera oljor, jag hör på skitdeppig musik och kanske sneglar på dom där fattiga människorna igen.
- Men på lördagen så ska du ha kul igen?
- Och fatta hur mycket endorfiner som lagrats för den där skitfredagen?! Kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv!!

Här har ni tipset mina vänner. Planera i förväg att ha skittråkigt så lever ni ett lyckligare liv!!


Kommentarer
Postat av: Fetteboa Crew

Fetteboa.com - Ert Gruskorn på Ollonet - On Tour besöker bla Norrköping i Helgen!

2010-01-26 @ 17:45:48
URL: http://www.Fetteboa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!