Liftare, couchsurfers och snart midsommar.

Plockade upp en liftare påväg mot Norrköping från Stockholm. En 29 årig kvinna som liftar i stort sett överallt och om hon inte får lift, då sover hon i sin sovsäck rätt och slätt på marken, i Sverige...

Hard core liftare helt enkelt.

Vi satt och lyssnade på hennes historier om hur hon som 18 årig tjej liftade till Ungern och släppte sedan av henne vid sidan av E4:an vid avfarten mot Norrköping.

Vi har provpackat våra väskor, storhandlat mat och imorgon bär det av mot Torsås och Bergkvara för att fira midsommar, därifrån börjar vi cykla.

Men då idag så hör några couchsurfers av sig till mig och är i akut behov av boende för natten i Norrköping. En skåning som tillfälligt rest till Norrköping, och en amerikansk kvinna som rest runt i europa sen februari genom just att endast slagga hemma hos andra genom denna hemsida.

Dom tre står och lagar mat i köket just nu medan jag fixar det sista pappersarbetet för företaget och så. Kanske kommer dom ta en buss ner till Torsås för att fira midsommar med oss.

Varför vi träffar tre personer som reser på helt olika extrema vis så tätt inpå den resa då vi ska cykla runt i Sverige känns overkligt. Det vi nu ska göra känns nu helt plötsligt så mycket enklare.

Skåningen själv har arbetat som gatumusikant och gjort det jag vill göra i sommar.

Livet är helt absurt underbart och jag känner att sommaren kommer bli en mycket overklig upplevelse.

Kommentarer
Postat av: EDL

Det är sånt här man skall göra när man är ung =)

Hoppas du får det bäst i sommar!

Vem är Maggi? Material för gf?

All lycka till!

2010-06-24 @ 19:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!