Stand up turné i sommar.

Har fått denna kommentar några få gånger:

Postat av: Hanna

Hejsanhoppsan! Jag googlade på "onda ögat" och hamnade av någon anledning på din blogg och fastnade totalt. Drog igenom hela bloggen från början till slut, tack för många timmars underhållning! =)
Har du någon turnéplan klar för i sommar?

2010-06-11 @ 18:00:38

Helt sjuk känsla att någon streckläst denna blogg. Det är en del just nu...

Min plan för sommaren är väldigt flummig och kräver fruktansvärt mycket energi för att lyckas, och därför är det lite spännande just nu. Har snackat med radio Gotland igen och i juli två veckor innan vi kommer till Gotland gör vi en telefonintervju, sen i Visby ska vi göra en halvtimmes specialgrej inne i studion.

Där ska jag och Maggi som jag kommer cykla med, säga att vi klarat oss på de pengar vi tjänar genom vårat skapande, samt fortsätta på gotland med samma tema.

Maggi är en tjej jag träffade efter ett gig i Stockholm innan jag drog till sjöss senast. Hon är riktigt duktig på makramé (tror jag det heter?) vilket är ihopknopade smycken som armband, halsband och öronhängen. Detta har hon försöjt sig mycket på i det år hon var i sydamerika, där tre månader spenderades på cykel likt det vi kommer göra i sommar.

 

Sådärbild här men det är ett av smyckena iaf.

 

Vi har båda rest långt bort ifrån Sverige men känner nu att vi vill se vårat egna land lite, därför bestämde vi det här och började planera.

 

Vi ska fira midsommar i någonting som heter Bergkvara söder om Kalmar sen så börjar vi cykla därifrån. Den 16-18 juli ska vi vara på festivalen Öland Roots och efter det drar vi till Gotland. Det är det enda vi har planerat vart vi ska egentligen.

 

Jag kommer köpa en Iphone och försöka blogga så gott som det går för många har frågat och vill följa mig lite. Det kommer bli begränsat men ska försöka få upp bilder och skriva vart vi är i alla fall.

 

Den 24 juni börjar resan.

 

Själv ska jag köpa min cykel idag och har beställt eldgrejer så det ska räcka över sommaren förhoppningsvis. Sen invsterar jag i högtalaren jag kollat på och ska finna en lösning för att surra fast allt på en pakethållare.

 

Oavsett om det är 5 eller 50 personer jag uppträder framför så kvittar det. Jag vill bli duktig på att uppträda helt enkelt och orkar inte vänta i 3 månader för 5 minuter på en stand up klubb hela tiden.

 

Det måste finnas andra sätt än att traggla runt så på klubbarna.

 

Flummigt värre och givetvis risk för flopp om det regnar hela tiden men vi har båda två bestämt oss. Ikväll ska jag uppträda framför 100-120 lärare på någon middag i Linköping och har inte övat någonting än, så det är väl dags att göra det.

 

Kram på er alla ni som följt mig så länge! Hoppas vi ses i sommar någonstans!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ima

Skåne hoppas på ett besök!

2010-06-16 @ 15:50:13
Postat av: Hanna

Tackar för svar. =)

Jag ska hålla utkik här då, vore kul att se er om ni har vägarna förbi min stad. =)

2010-06-16 @ 18:25:42
Postat av: Martina

Härligt! Ser fram emot massa rolig läsning :) (Självklart har du skrivit roligt innan också..)

2010-06-17 @ 18:24:19
URL: http://martinapalmqvist.blogg.se/
Postat av: Per-Erik

Jobba på Martin, träning ger färdighet.

Även rätt inställning, många prylar skall det vara.

2010-06-19 @ 23:11:17
Postat av: jan hansson

försökte skicka filmen av erat besök i Hovmantorp men de gick inte så bra.. ska se om jag kan lösa de på nått annat sätt.. tack för en bra föreställning.. Mvh gökaskratt camping..

2010-07-05 @ 18:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Kilroy Travels Calmare Honung Reseklipp från Asien!