The work has begun...

Suttit x antal timmar i photoshop nu. Det tar sån tid!!! I alla fall alla Olof älskare där ute. Arbetet har börjat. För dåligt väder att filma idag så det blev animationen med Gert som ska va med. Är långt ifrån klar ännu.

För er andra som inte vet vem Olof och bombhamstern Gert är så finns det tre klipp där nere. Emellanåt kanske det är lite väl sjöfartsinterna grejer. Olof är ju trots allt sjöman.

Del två har blivit stoppad på youtube nu såklart. Fucking youtube. Blir så trött... Vet inte om del 2 där har det slutet jag vill att det ska vara. Blev en omredigering som aldrig kom in på internet tror jag. Måste fixa det såklart med nu är det del 4 som hela min själ ska läggas ner i.

En bild ifrån del 4. Gert har precis träffat gud...
#1 - - Olof fanclub:

Weiiiiiiiiii

#2 - - Anonym:

mötte Anton i kadetten idag , sa till styrman att hålla avstånd till den båten HAHA

#3 - - Martin:

Haha, klockrent.Olof prodoctions går framåt. Har lite problem med rösten till Gud. Det har också mönstrat på en elev som kommer agera kameraman.Mycket bra tajming där.

#4 - - Mattias:

Du Martin, jag hittar inte videon där du berättar om när ni blev "anfallna" av pirater när ni var ute och åkte med erat fartyg. skulle du kunna länka den till mig? Har letat som en dåre men hittar inte.

tack i förhand!

#5 - - Anonym:

http://www.youtube.com/watch?v=KS-_GkVjxJk#6 - - Joel:

HAHA! :D fan va jag skratta på slutet! :)

Dina filmer blir bara bättre och bättre martin!

MER FILMER! börjar faktist älska dem! :)

#7 - - Martin:

Mattias jag försökte skicka ett mail men fick endast felmeddeland av hotmail. Skicka ett mail till mig som jag kan svara på så får du länken.cmj_j@hotmail.comTack Joel och såklart är det video jag vill satsa mera på. Det håller bättre i längden om man säger så. Tråkigt att det bara finns någonting som kallas musikrättigheter...Det hade varit så mycket lättare att skapa någonting om sånt tjafs inte existerade.Kul att du gillar det!! Kämpar för fullt med nästa klipp!!