Att hitta bumber (Videoklipp!)

Sådär ja, ytterligare ett ADHD TV avsnitt färdigt. Har fått bassning ombord för att jag inte lagt till mitt ADHD TV märke i hörnen, detta är ju faktiskt min egna TV-kanal.

Ett klipp där jag faktiskt hade ett färdigskrivet manus till. Delade ut detta manus till inblandade parter, alla förstod tanken. Sen rullade kameran.

Jag ska snart börja med ett bloopers avsnitt också. En liten samling av det som blivit filmat runtikring hela turnen. Skriv nu också vad ni tycker om klippet. Och ja... tvåan är redan färdigt.


Olofs hysteri kan börja!

Sverige nästa!

Helt plötsligt dras huvudmaskin igång och kapten Don Hjort kommer in i rummet, "Vi hivar ankart klockan 18". Så imorrn flygs det till Köpenhamn, sen tåg över bron för att tillslut hoppa in i en hyrbil, för att köra dom resterande 31 milen.

Jag tackar för min tid ombord Bro Anton, dessa två månader har varit mycket intressanta. Jag har ju då inget riktigt hem i Sverige nurå, ska hyra in mig hos min goa vän Linda och hennes flickvän i Linköping några veckor.

image862
Inget knacka rost på 6 veckor.. check!

Bro Whopper

Idag så tutade kapten ut mot däck så det ba ekade över hela ankarplatsen, sen frågade han på radion vart jag ville flyga. Mmm, snart hemma igen. På fredag kommer en båt ut och hämtar oss.

Sen är jag också klar med klippet att hitta bumber del 2. Nästan alla ombord har sett det och sagt att detta är det bästa hittills. Det  här blev riktigt bra faktiskt, riktigt bra...

Ska börja på nästa klipp senare idag.

Sen till något helt annat som har med Broströms att göra. Den här gången är det Bro Safe tidningen.

image859
Här så visar Broströms att dom kan minsann lika bra som McDonalds med sin namnsättning på precis allt. Detta är en tidning som listar olika olyckor som hänt i båtarna, det är manifoldrar som varit stängda vid start, oil spills och brutna revben hela vägen. Jag läser och lär Broströms, alla ba totalt lusläser dom här. Jag lovar...

Men sen har vi den sista sidan. En sida där dom listar olika beteenden en sjöman kan visa upp och hur man löser problemet. Så nu slipper vi det där med känslor också, ba o kolla i Bro Safe och peka!

image860
Så här hanterar Broströms odödliga människor helt enkelt. "Make it hurt even if they get away with it"? Ni vill inte veta vad som föreslagits när detta lästes upp...

image861
Diggar att dom fullständigt överförklarar ordet Boredom. Vad hände med att typ se en film eller ta en smörgås? Nej, fördela jobbet bättre. Se jobb som en fritidssysselsättning, vilken lösning!

Jag tackar Broströms för att ni med denna enkelhet listar in alla olika beteenden en sjöman kan ha, på endast två A4 sidor. När jag får lust, då ska jag lista ut dom olika lägena ni på kontoret enbart kan ha, på en halv A4.