Gatuartist javisst!

Jag skrev ett inlägg som försvann igår och det stör mig. Ligger i ett tält utanför någonting som heter braås nu. Det jag ville skriva om igår var att jag lyckades knipa gratis camping samt uppträdde framför ett 15 tal av deras gäster. Det var i någonting som heter hovmantorp någonting och ja, jag gjorde det utan Fudge eller ens rakat mig. Hard core away!!

Martin är Viking.

6 mil blev det idag och äger upp en liten insjö utanför Emmaboda. Lagade mat ovanför öppen eld skrikandes MAAAAAT JAG LAGAR MAAAT likt den wannabe Viking jag är denna resa. Snart intar vi en camping i hopp om att hitta en publik.

Nu cyklar vi in i Småland.

Vaknade upp med en blåsa i munnen och sticka under foten. Genast skrek jag KRIGSSKADA! viftade vilt med lemmar och vek ner underläpp samt hävdade att vi måste vänta en hel dag till innan vi börjar cykla. ICKE! blev svaret sen singlade vi slant om vilket håll vi ska börja cykla. Det blir mot Eksjö och det är 18 mil dit. Därefter drar vi nog mot Hultsfredsfestivalen. Själv har jag ju aldrig varit där och ska se om det är något att ha.