Nya Zeeland, vi stressar lite...

Ok, har en snabb internet session nu. Det ska bli otroligt skönt att äntligen få komma hem till lite smidigare internet faktiskt, fast att resa är ju ganska najs också.

Behov, vad är dom bra för?

är hur seg som helst i kroppen, vi vandrar varenda dag. Inga små promenixer heller, idag besteg vi ett berg på 1550 meter ungefär. A ja, vi ska vidare neråt nu till Milford Sound.Ok, nu balla det ur med att lägga in kort igen. Hade några najsa på g. Men men, datorer hatar mig, Ronald McDonald fortsätter skratta och vi drar söderåt.

Shoo!

Andas... andas lugnt.

Har kommit till lilla staden Westport nu, nordostra sidan...

Jaha... Nu funkar inte alt knappen, da kan jag inte gora nagra aao.

Jag har borjat se fram emot att fa komma hem, billigare internet, filmjolk och ehh. Fick ett mail ifran min arbetsgivare nu. Jajamensan, tillbaka till Bro Anton den 1 april eller tidigare.

Ja, det blir tva veckor av Polly, svensk yoghurt och harlig svensk kultur. Saknar varat lilla land faktiskt.

Lollo som jag reser med har fatt traningsverk, kanske nagon slang av muskelinflammation. Vi har vandrat som ba fan kan man saga! Igar tog vi en 8 timmars promenad pa 6 timmar. Abel Tasman National Park, 2,2 mil...

Najs som fan!

Ar imponerad av henne faktiskt, hon biter ihop trots skoskav och vark i hela kroppen. Lollo ville doda manniskor istallet for att saga hej till varenda glad fan efter ett tag. Sedan har hon overtygat mig om att man inte behover mjolk till havregrynsgroten, sa nu ater vi utan.

Ska vidare nerat snart till glaciarerna.

Jaha, nu gick det inte ladda upp kort ocksa.

Giv mig styrka...

Mt Isabella -1400 meter high- typ...

Lollo och jag har skitkul ihop! Långa diskussioner och mysgia stunder över vårat lite gasolkök. Igår så fick Lollo en av dom bästa ideerna jag hört på resan tror jag.

Vi var inte hungriga på middag än så... hon föreslog att vi skulle bestiga en närliggande kulle. Det såg enkelt och litet ut på avstånd, att bestiga var dock en annan femma. Hungriga blev vi iaf!!!

Idag dock, herregud...

Vi besteg ett aningen högre berg. är helt slut just nu, hoppade in på ett hostel för att låna en dusch och lite internet. Ska iväg norråt snart, långt norråt.

Det skulle ta 5 timmar, vi gjorde det på 3. Kommer nog känna av det imorrn.

Stället heter Hamner Springs, om någon känner för att kolla in det.

Ska hoppa av här nu, Lollos tur att surfa.

Shoo!