Arbetet har äntligen börjat.

Jag har äntligen börjat på allvar på en av mina drömmar i livet. Varje morgon dyker jag ner i en fantasivärld och när jag blir kokt i huvudet så har jag endast en 2 minuters promenad till paradiset. Hittills har jag kommit 10 kapitel och skrivit ner en handling från start till slut. Givetvis hoppas jag på att kunna få den färdig innan jag lämnar Costa Rica så att det endast består korrekturläsning kvar.

 

Det är en speciell känsla att skapa en ny värld av livsöden och val. Att fatta beslut åt en karaktär för att sedan komma på konsekvenserna och samtidigt försöka hålla pusselbitarna som ska ihop mot slutet redan från början. Jag älskar det.

 

Tyvärr går nu den mesta tiden åt till detta projekt istället för bloggen. Jag arbetar med boken 3-4 timmar per dag sen tar vi privatlektioner i spanska, surfar och spinner poi på stranden. Att inte ha några planer för framtiden och att vara arbetslös är underbart. Jag drömmer om att ha boken färdig till sommaren och då dra ut på ytterligare en stand up slash eldshow turné i Sverige och Europa. Det här måste gå.

 

Chill and out.

 

Ballongfest 2011

Nils har överträffat sig själv och lyckats med en mycket svår uppgift, att lyckas göra ett bra festklipp. Jag skrattade så jag grät.

Fire Poi in Mal Pais, Santa Teresa

Har äntligen lyckas få ihop något från bland de första showerna vi gjorde här. Har dock klippt bort ljudet när Nils skriker åt folket "HEY PEOPLE! LOOK INTO THE CAMERA!" och springer allt vad han har fram och tillbaka.