Det rullar på.

Lägger ner väldigt mycket tid på nästa sketch just nu. Blev filmning i fyra timmar igår ihop med Olof, Kalle The Kung och Fredrik. Olof ringde till Maersk, höll ett minnestal och så en actionscen ihop med Kalle The Kung.

Överstyrman kom springandes ut på däck i endast kalsonger och undrade vad fan som händer. Mannen låg och sov och vaknade av ljud som han trodde var att någon råkat riktigt illa ut.

Vill verkligen göra något riktigt genomtänkt med Olof nu. Detta har jag gått och tänkte på länge länge...

Inspelningen av nästa sketch går galant!

Inspelningen av Olof och att hitta bumber del 4 går lysande!! Eleven Fredrik har varit ombord en dag och genast lyckas få toppbetyg. I flera timmar har vi kört 200 procents fokus på filmning.

Hela båten blev aktivt deltagande då vi fick starta brandpumpar och brandkanoner på Olofs begäran. Kocken lade undan lite mat åt Olof och Gert. Pasta, pastasås, guacemole toppat med senap. Gert har också hoppat bungyjump ovanför bryggan och inom kort ska en begravningsceremoni hållas för den lille krabaten.

Detta klipp kommer bli mer än odödligt. Vi har väl filmat en tredjedel kanske. Stort tack alla ombord som ställer upp!

Idag blir det mera animation och inövande av manus för nästa filmning. Hoppas på att kunna fortsätta imorgon såklart.


Fredrik and Olof.


Här har vi också homosapiens forskaren Lars Adrians tillsammans med överstyrman Anders.


Vet inte om bilden kom med i förra inlägget. Här har vi Gert då han träffar gud i nästa animation.

The work has begun...

Suttit x antal timmar i photoshop nu. Det tar sån tid!!! I alla fall alla Olof älskare där ute. Arbetet har börjat. För dåligt väder att filma idag så det blev animationen med Gert som ska va med. Är långt ifrån klar ännu.

För er andra som inte vet vem Olof och bombhamstern Gert är så finns det tre klipp där nere. Emellanåt kanske det är lite väl sjöfartsinterna grejer. Olof är ju trots allt sjöman.

Del två har blivit stoppad på youtube nu såklart. Fucking youtube. Blir så trött... Vet inte om del 2 där har det slutet jag vill att det ska vara. Blev en omredigering som aldrig kom in på internet tror jag. Måste fixa det såklart med nu är det del 4 som hela min själ ska läggas ner i.

En bild ifrån del 4. Gert har precis träffat gud...