Framme.

Har fått igång datorn men med nöd och näppe för redan håller den på att gå sönder. Undrar om den håller en månad ens. Sitter och lyssnar på vågornas brus i något som heter Montezuma just nu och ska snart lägga mig i hängmattan igen.
Vårt hostel.
#1 - - Hrm.:

Det är typ trettio centimeter snö här och jag har så mycket värk i kroppen att det är svårt att andas ibland efter allt jävla pulsande och borstande och sopande och skyfflande och svärande och fan-va-kallt-det-blev-helt-plötsligtTänkte att det kanske skulle muntra upp dig.

#2 - - Annette:

Så kul, har följt dig länge på bloggen och är glad att se attdu gör det är så bra på reseblogg - ha kul från kusinen i Älmhult

#3 - - EDL:

Vi ser här starten på ett äventyr.

Vi kommer att få vara med om något historiskt, men så är också din blogg något särskilt att läsa när det vankas rese-reportage!Det är stora ord, men så vet vi vad vi kan förvänta oss =)Ta tillvara på detta och njut!Det här kan bli hur bra som helst!

#4 - - Tyko:

Nice. Var där för ganska många år sen. I folkmun kallade dom det för "Montefouma" pga. allt gräs som konsumerades där. Hoppas du får en underbar vistelse.

#5 - - Nils:

Shit! Den där inspirationen kan man nästan ta på! WOW!